2023 EKİM 1.DÖNEM 1. ORTAK SINAV TARİHLERİ

2023 EKİM 1.DÖNEM 1. ORTAK SINAV TARİHLERİ

OSMANGAZİ ANADOLU LİSESİ

SINAVLARDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR

 

1.    Her öğrenci önceden ilan edilen sınav salonunda ve oturma düzeninde gösterilen sıra numarasında sınava girmek zorundadır. Öğrencilerin belirlenen düzende oturmasından gözetmen öğretmen birinci derecede sorumludur.

2.    Öğrenciler sınavın başlama saatinden en geç beş dakika önce sınav salonunda yerlerini almalıdır,.

3.    Sınavı biten öğrencilerin sınavdan çıkmasına asla izin verilmeyecektir. Hangi nedenle olursa olsun, sınavdan erken ayrılan öğrenciler, sınava tekrar alınmayacaklardır.

4.    Okulda olduğu halde sınava girmeyen öğrenciler hakkında disiplin işlemi yapılacaktır. Bu öğrenciler telafi sınavlarına giremeyecekleri gibi sınav sonuçları da e-okul sistemine G(Girmedi) olarak işlenecektir.

5.    Sınav başlamadan önce her öğrenci, cep telefonunu, bluetooth kulaklık ve akıllı saat kapalı bir şekilde gözetmen öğretmene teslim etmek zorundadır. Sınav esnasında bu aygıtlar ile yakalanan öğrenciler (telefonu kapalı olsa dahi) hakkında disiplin işlemi yapılacak olup, sınavı K(Kopya) olarak değerlendirilecektir.

6.    Sınav başlangıcından itibaren öğrenciler gözetmen öğretmenlerin tüm uyarılarına uymak zorundadırlar.

7.    Öğrenciler sınavda oturdukları sıraların üzerinde sınavla ilgili olabileceği düşünülen yazıları temizlemek, varsa çanta ve ders notlarını sıranın üzerinden ve altından kaldırmakla yükümlüdür. Bu konuda sorumluluk tamamen öğrencilere aittir.

25.10.2023 598

ORTAK SINAV TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.